FRI FRAGT FRA 399 DKK

Keto Marcipan | Ketobixens opskrifter

Keto Marcipan

Denne opskrift er glutenfri og sukkerfri, perfekt til keto- og LCHF-kost. Brug hjemmelavet marcipan til påskeæg og julekonfekt.

Ingredienser:

  • 200 g mandelmel/malede mandler
  • 1,5 æggehvide (brug evt. 1 eller 2 æggehvider afhængig af mængden af mandelmel)
  • 60 g Sukrin Gold, malet
  • 3-4 dråber mandelessens

Fremgangsmåde:

  1. Bland Ingredienserne:

    • Ælt mandelmel, æggehvider, malet Sukrin Gold og mandelessens sammen. Smag til med Sukrin og mandelessens.
  2. Køl Marcipanen:

    • Sæt marcipanen på køl i minimum 1 time for at forstærke smagen.
FRI FRAGT

Ved køb over 399 DKK

HURTIG LEVERING