Super nem opskrift på lækker blomkålspizzadej.
Giver 1 stor eller to medium pizzaer.
Brug dit yndlingsfyld.
5dl blomkåsris (enten revet selv eller købt på frost)
2 dl revet mozzarella eller anden ost
1 dl mandelmel eller dit yndlingsmel. For neutral smag kan man bruge Pofiber.
2 æg
1 tsk salt
Sådan laver du en lækker blomkålspizzadej:
Blødgør Blomkålsrisen:
- Læg blomkålsrisene i blød i kogende vand i et par minutter, og dræn dem godt.
Bland Ingredienserne:
- Rør eller blend blomkålsrisene sammen med revet mozzarella, mandelmel, æg og salt, indtil du har en ensartet dej.
Form Dejen:
- Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og form den til en pizzabund.
Bagning:
- Forvarm ovnen til 230 grader (normal-ovn) og bag pizzadejen i 20 minutter, indtil den er gylden og sprød.
Tilsæt Fyld:
- Tag pizzabunden ud af ovnen, tilsæt dit yndlingsfyld og bag yderligere, indtil fyldet er varmt og osten er smeltet.